Vähän erilainen viikko taas Psykiatrialla

Ompahan ollut moninainen viikko. Osastolla en ole juuri ehtinyt olemaan, on ollut niin paljon osaston ulkopuolista touhua. Tiistaina oli tutustumiskäynti Sateenkaaritalolle ja yksilölle suunnattua sosiaalista harjoittelua kaupungille, eilinen meni MAPAssa ja tänään on vietetty tiivis 1,5h Annikan järjestämällä Ruotsin kielen kurssilla, huominen olisi aikaa vielä tsempata sillä saralla koska lauantaina edessä ois suurtakin suurempi koettelemus, nimittäin VAKK järjestämä Yleinen Kielitutkinto, huh huh ihan pikkasen jännittää! Yleinen tsemppaus niille kaikille jotka kyseiseen testiin mahdollisesti ovat osallistumassa.

Ystävällisin terveisin

               Miia Korpi, mielenterveyshoitaja

3 reaktioner på ”Vähän erilainen viikko taas Psykiatrialla

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s