Pakkoa..onko sitä??

Terveiset Helsingistä ”Pakkotoimien vähentäminen ja turvallisuuden lisääntyminen”- työryhmän kokouksesta. Työryhmän tavoitteena on vähentää kaikkia pakkotoimintoja ja saada valtakunnallisesti yhtenäiset ohjeistukset, sekä muuttaa hoitokulttuuriamme vielä entisestään asiakaslähtöisemmäksi. Tavoitteet ovat kovat , mutta toisaalta selvästi kaikkien halu muuttaa toimintaa tähän suuntaan, antaa uskoa onnistumiselle.   Antoisinta tällaisissa valtakunnallisissa kokoontumisissa on moniammatillisen työryhmän ajatusten ja kokemusten vaihto.  Pakko myös mainita tässä kohdin ,että pakkotoimien käyttö vshp:ssä on tilastoissa vähäistä verrattuna valtakunnan tasoon.(http://www.thl.fi/tilastoliite/tilastoraportit/2012/Tr03_12.pdfJa ylpeänä tuli havaittua, ettei se nurmi ole sen vihreämpää aidan toisella puolella, sanoisinpa jopa että päinvastoin ;)

 P.S. Mietinnässä on psykiatriaan uusien turvallisten työasujen hankinta. Olisiko tässä yksi vaihtoehto?  (Kuva osaston TYKY-päivältä)

Ystävällisin Terveisin   Anu

 

 

 

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s