The Vasa ACT Project

Hej!

Jag heter Anders Englund och jobbar som psykolog vid Vasa Centralsjukhus.

Jag förbereder som bäst ett forskningprojekt som kommer innefatta användningen av Acceptance and Commitment Therapy (ACT) hos ett visst urval patienter inom den psykiatriska öppenvården. Målet är att rekrytera 20 terapeuter och 60 patienter till projektet, vars datainsamling startar våren 2013. Datainsamlingen sker helt och hållet inom ramen för Vasa Centralsjukhus’ normala verksamhet, medan forsknings- och analysarbetet sker i samarbete med Jyväskylä Universitet. Ta gärna kontakt med mig (anders.englund@vshp.fi) ifall du är intresserad av att involvera dig i det här projektet. Som samarbetspartner kan du vara allt från gradu-skribent till forskningshandledare :)

.

.

Med vänlig hälsning,

Anders Englund, Psykolog

 

Hi!

My name is Anders Englund and I’m working as a psychologist at Vaasa Central Hospital.

I’m planning a research project that will be applying Acceptance and Commitment Therapy (ACT) in a sample of psychiatric out-patients. The goal is to recruit 20 therapists and 60 patients to the project. The data collection will start in the spring of 2013 and the analysis will be done in co-operation with Jyväskylä University. Feel free to contact me (anders.englund@vshp.fi) in case you are interested in involving yourself in the project, where you can function as anything from a thesis writer to a research supervisor :)

.

.

Best regards,

Anders Englund, Psychologist

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s