Ei mikään Andersonin Pamela

Vielä ei hirvittävä kiire ja hässäkkä paina päälle vaikka osasto on viikon verran enää auki. Osastoni on siis yksi niistä joka sulkee ovensa jouluksi, meillä ollaan suljettuna tammikuun 7. päivään saakka, lomaa ja lepoa siis tiedossa meille kaikille. Viikko on pitänyt sisällään taas mitä erinäisempia juttuja, maanantaina vietettiin potilaskeskeisyyden päivää jonka yhteydessä esille nousi myös sosiaalinen media ja sitä myötä myös nämä meidän blogikirjoitukset, hienoa että asiaa on tuotu reippaasti esille kaikkien tietoon, kaikki kun eivät sielä ”naamakirjassa” hengaile.

Osaston puolellakin ollaan menty ajan hengen mukaan. Tiistaina klo. 16.-18:00 oli minun vuoroni hoitaa Baywatch ja EI, tällä ei tosiaankaan ole Hasselhoffin, Pamelan ja punaisten uikkareiden kanssa varsinaisesti mitään tekemistä. :) Psykiatrian yksikön monitoimitalolla sijaitsee sairaalan uima-allas joka on tiistaisin ja torstaisin varsin aktiivisessa käytössä. Osastollani on siis joka tiistai uimavahtivuoro, jossa pidämme huolen siitä, että vahinkoja ei tapahdu, joku meistä on aina kuitenkin paikalla valmiina auttamaan jos tarve vaatii. Vuoro on leppoisa ja mukava tapa tavata niin talon kuin talon ulkopuoleltakin tulevia ihmisiä sekä talossa työskenteleviä kollegoita joiden kanssa sitten ehtii vaihtaa kuulumisia.

Loppu viikko onkin sujunut mm. piparkakkuja tehdessä, tämä sujuikin mukavassa hengessä joululaulujen soidessa, joulukoristeitakin on laitettu esille kaikkien iloksi ja vuoden viimeinen työnohjaus saatiin tänään myös lyötyä pakettiin.kuva

Ensi viikolla vietämme osaston yhteistä jouluhetkeä, jolloin nautimme toistemme seurasta runsain joukoin sekä tietysti makoisasta jouluruoasta, sitä siis odotellessa! ;)
Jouluhässäkkäkin varmasti alkaa hiipiä alkuviikosta ilmapiiriin mukaan, toivotaan, että niin itseltäni kuin kollegoiltanikin löytyy vielä vuoden viimeinen puristus tälle antoisalle mutta välillä pitkääkin pinnaa vaativalle työlle.

miia_korpi

 

 

Mukavaa ja lämmintä joulun odotusta sekä mielenkiintoista uutta vuotta 2013 kaikille!

Miia Korpi, mielenterveyshoitaja

 

 

 

 

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s