God jul gott folk!

Den här årstiden  funderar man på året som närmar sitt slut. Ungefär för ett år sedan bytte jag arbetsuppgifter från att arbeta som sekreterare på avdelningen till sekreterararbete på sjukhusets  förvaltning. Året har varit lärorikt och givande men även tungt då arbetet ändrades helt och alla rutiner saknades. Hoppas jag inte nästa år gör samma misstag som i år :D

Till vardags sysslar jag bl.a. med styrelse- och fullmäktigeärenden. Eftersom vi under höstens lopp har haft många möten har jag länge väntat på den här stunden då jag har skickat ut fullmäktigelistan för sammanträdet som hålls den 14 januari (det blev 4 kassar kuvert innehållande mellandagsläsning åt fullmäktigeledamöter :D ).

Under hösten har jag som tröttast funderat på hur det känns då jag äntligen når den stunden då jag har fått undan det viktigaste och kan inleda mitt jullov och hur många veckor och dagar jag har kvar. Nu känns det som om drömmen blir till verklighet. Önskar er alla en fridfull jul, speciellt till mina arbetskamrater som får någon dags befrielse av mig som pratar ständigt, jag laddar batterier nu så jag orkar fortsätta nästa år :D Vi syns nästa år med nya utmaningar!

Med vänliga hälsningar,

Paula Granbacka

profiilikuva

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s