Autoilua säässä kuin säässä, työturvallisuus huipussaan!

Niin vaan on uusi vuosi, uusine kujeineen taas pyörähtänyt käyntiin. Työpäiviä on tällä viikolla ollut vain kolme mutta ei voi kyllä valittaa missään määrin kun olen avohoidon puolella taas vaihteen vuoksi saanut pyörähtää. Osastoni on siis edelleen maanantaihin asti suljettuna mutta osaston yhteydessä toimiva Kotikuntoutustyöryhmä on pyörinyt täydellä tohinalla kaikki välipäivät.

Käyntien määrä vaihtelee päivittäin, mutta joka päivä käyntejä kuitenkin on, osa ajasta kuluu asfalttia sahatessa kaupungin osasta toiseen, sää kuin sää, käynneille on mentävä. Kulutuksella on niin kropat kuin autotkin, hommahan toimii hoitajien omilla autoilla jotka Suomen talvisissa olosuhteissa pitää olla kohtuu kunnossa jos nimittäin meinaa asiakkaiden luo päästä. Näinä kertoina kun ryhmän toimintaan pääsee mukaan, nousee oman alani arvostus taas astetta korkeammalle, hattua täytyy kollegoilleni nostaa, koska jaksavat tuota kyseistä työtä hyvinkin pienillä resursseilla tehdä. Itse en lähtisi täyspäiväisesti tähän hommaan, koska koen osastolla työskentelyn antavan itselleni enemmän, kuitenkin olen iloinen siitä, että työni antaa mahdollisuuden kokea muutakin ja antaahan se mahdollisuuden omanlaiseensa hengähdystaukoon mukavan työn ja mahtavien, asiansa osaavien ihmisten parissa. Kiitos siis mahtavat naiset taas tästä kerrasta!

Mahtavaa uuden vuoden jatkoa kaikille!

miia_korpi  Miia Korpi, mielenterveyshoitaja

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s