Hymy luurissa kuuluu

carina_jarvinenHyvää uutta vuotta toivotetaan joka puolelta. Hyvä näin. Mutta joskus toivoo että sanoman tuoja ei lausuisi näitä sanoja, tai muita mukavuuksia, ellei sitä tarkoita. Te seisotte vastakkain, sä kuulet tämän hyvän sanoman, mutta et voi mitenkään yhdistää sanat siihen sitruuna-naamaan joka niitä lausuu. Se vaan näkyy että ihminen oli kohtelias, mutta ei todellakaan tarkoita sanaakaan. Onko tilanne tuttu?

Luulisi että lausutut kohteliaisuudet tepsivät paremmin puhelimessa, kuin ei näe ilmeitä. Mutta ylläri pylläri, ne ilmeet kuuluu ehkäpä vielä paremmin luurissa kuin nenät vastakkain. Sä kuulet hymyt, sä todellakin kuulet sen. Sä kuulet myös halveksunnan, lausumatta jääneen kirosanan, väsymyksen, kivun, kiitollisuuden ja ilon. Kuuloaisti terävöittyy näköjään puhelimessa äärimmäisyksiin, ja sen mitä et näe, sä kuulet. Sä näet paremmin puhelimen kautta ihmisen sisäisen tunteen, kuin jos olisitte vastakkain.

Tämä tepsii tietysti molempiin suuntiin, se joka vastaa puhelimeen voi hymyillä, ja se joka soittaa voi hymyillä. Jos molemmat hymyilevät, tulos on todennäköisesti hyvä. Mutta auta armias jos soitat jollekkin joka on stressaantunut tai ärsyyntynyt. Se on todellakin tarttuva tauti, eikä siitä puhelusta meinaa tulla yhtään mitään, ja se jättää todella pahan maun suuhun. Ja lupaan että se maku suusta ei hevillä sitten katoa. Ärsyyntynyt ja stressaantunut puhelisti saa helposti leiman – yhteistyöhaluton. Jos haluaa tehdä elämänsä helpommaksi, joko soittamalla, tai vastaamalla puhelimeen, voi aloittaa puhelun hymyillen. Lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon, että asiat hoituvat sujuvammin ja mitä vielä parempi paljon mukavemmin.

Hymyillen toivotan teille hyvää uutta vuotta

Puhelintäti Carina

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s