Yllätyksiä…kaikille

Koska vuosi on saatu startattua mitä moninaisimmilla jutuilla, ei ole syytä pysähtyä nytkään vaan jatkaa täysillä eteenpäin.  Uskomatonta vaan kuinka nopeasti viikot vierivät eteenpäin, päivätkin tuppaavat menemään sekaisin välistä niin, ettei tiedä onko maanantai, torstai vai lauantai?! 

Yllätyksiäkin välistä tulee, niin kuin eilen sai huomata kun olimme kovaa kyytiä lähdössä talon autolla verkostopalaveriin Pietarsaareen, vaan eipä ollutkaan autoa meille varattuna. Mitäpä siinä muuta kun kollega autonkyytiin ja Auriksen nokka kohti Jeppistä, paikka paikoin sakeastakin sumusta huolimatta hengissä selvittiin, lopputuloksena hirveä päänsärky ja väsyneet silmät.

Tällä viikolla on tullut tuotettua myös hyvää mieltä. Toin kotoa, kellarissamme lojuneen ylimääräisen digiboxin, kävin sitten asentamassa tämän yhteen sairaalan harjoitusasunnoista, jossa kanavia ei näkynyt enempää kuin 1, nyt voi sielä asuva henkilö nauttia viikonloppujen elokuva tarjonnasta ja muista kiinnostavista ohjelmista sielunsa kyllyydestä kaikkien kanavien toimiessa.

Testiversio heijastimesta

Ensi viikolla olisi tarkoitus aloittaa pyörittämään osastolla askarteluryhmää. Ryhmän tarkoitus olisi toimia kerran kuukaudessa ja askartelut tulevat olemaan niin laidasta laitaan kun vain voi olla, ideat ei kyllä päästäni pääse loppumaan. Ensimmäinen ryhmä aloitetaan neulahuovutuksella ja nyt kun kovasti on henkilökuntaakin muistutettu näillä aamun ja illan pimeillä siitä heijastimen käytöstä, olisi tarkoitus myös pitää huolta potilaiden turvallisuudesta ja näin ollen tarkoituksena olisi huovuttaa sydämiä joista sitten teemme heijastimia. Ystävänpäivän kirjamerkki

Tästä pystytäänkin hyvin siirtymään seuraavaan teemaan joka tuleekin olemaan ystävänpäivä, siihenkin olen jo alannut ideoita suunnittelemaan, yllätyksiä on luvassa osastomme potilaille, toivottavasti iloisia sellaisia.

Pirtein pakkasterveisin

miia_korpi

 

 

Miia Korpi, mielenterveyshoitaja

 

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s