Oppia ikä kaikki

PictureUusi vuosi ja uudet haasteet… Näihin aikoihin vuodesta osastoilla koottu viime vuoden toimintakertomuksia ja suunniteltu tulevaa jo pitkälle eteenpäin.  Tyytyväisenä olen tarkastellut henkilökunnan  käymiä ja suunniteltuja koulutuksia. Osa koulutuksista on organisaation velvoittamia ja osa taas lähtee henkilökunnan henkilökohtaisesta innokkuudesta täydennyskouluttaa itseään ja kehittää ammattitaitoaan edelleen.

Mielenkiintoiseksi tarkastelun tekee koulutuksien lyhenteet, enkä yhtään ihmettele, vaikka välillä osastolla sekaisin ollaankin itsekukin..vai miltä kuulostaa tuleva koulutustarjontamme;  CRM, ACT,HOT, KTT,DKT,LOVE,RAI,TSM…tässä vain muutamia mainitakseni.  Toivonkin, että jokainen joka koulutuksessa käy , jakaa uusimman informaation  ja innostuksensa jokaiselle työkaverilleen!

Kehittäkää itseänne ja ammattitaitoanne jatkossakin…miten olisi HOT,LOVE ?

Ystävällisesti  Anu Hiironniemi

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s