Yrväderskänsla!

anita_bengsDet har lovats yrväder till idag och det såg man redan lite av i morse när jag kom i jobb. Vi har lite samma yrväderskänsla här på polikliniken! Flera sjukskötare håller på och byter rum och det är litet svårt för oss alla att hålla reda på vart var och en skall flytta. De håller just nu på med att installera sig och göra sig hemstadda i sina kommande mottagningsrum. Snickrarna från sjukhusets verkstad försöker uppfylla allas önskan så gott det går med hyllor och skåp som skall snickras och lagas eller flyttas från ett rum till ett annat. Vår nya sekreterare som började i januari och skall jobba på hematologiska sidan har kommit bra igång och har också ett eget rum som hon håller på och installerar så gott hon hinner.

Alla rum på polikliniken har också fått ny numrering för att vara i någon sorts systematisk ordning, så nu skall vi lära oss dessa nya nummer och inte prata om t.ex gamla femman :-)  (som jag märkt att jag själv använder). När jag satt i kansliet en dag och tog emot en patient sa jag att läkaren tar emot i rum 9 eller 10, hon kom tillbaka och sa att det inte fanns något sådant nummer? Ja, de rummen hade ju också fått ett nytt nummer!

Nu väntar jag med stor spänning på vårt nya intranet som skall tas i bruk i mars. Tror att det kommer att förenkla vårt arbete ganska mycket, det blir mycket enklare att förmedla information till alla i huset men även inom våra egna enheter. Dit får vi plocka in all information vi behöver och lätt för alla att ta fram den information som behövs. För att inte tala om den nya telefonkatalogen. Spännande tider!

Anita Bengs, avd.sekreterare på inremedicinska pkl och dialysen

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s