Forskningsplanens framsteg / Advances of my research plan

Nu har jag träffat min forskningsgrupp vid Jyväskylä universitet (ACT forskningens hjärta i Finland) och presenterat min forskningsplan. Det var en mycket positiv upplevelse och jag är peppad att fortsätta jobba med de här sakerna på eget håll i Vasa. Trots att forskningsgruppen inte lyckades hitta några hål i mina planer och teorier (trots modiga försök) fick jag flera nya synvinklar och kommer fortsätta slipa på planen fram tills juni då den måste skickas in för etiskt godkännande. Forskningprojekt måste nämligen alltid få ett etiskt godkännande av en grupp människor som vanligtvis är mycket noggranna och samvetsgranna arbetstagare. Före det hoppas jag med min fina plan få lockat med de tänkta handledarna till projektet. Vi får se hur utmanande det projektet visar sig vara :)

Filt

 

 

Med vänlig hälsning,

Anders Englund, psykolog.

 

Having now met my research group in the University of Jyväskylä (the heart of the finnish ACT reseach) and presented my research plan, I am very excited to return to Vaasa and continue working on the project. Although the group did not succeed in trying to find holes in my plans and theories (in spite of many a brave attempt), I did get a lot of new points of view. I am sure to incorporate them into the plan as soon as possible. In Juneit must all be done, since I aim to submit the plan for ethical approval, which takes a couple of months. Until then I will be trying to convince my perspective supervisors that my project is worth taking part in. We’ll see how difficult a task that proves to be :)

Filt

 

 

Best regards,

Anders Englund, psychologist.

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s