Vem vinner middagen? – Kuka voittaa illalisen?

språkdag_tävling

Idag på vändagen arrangerades en temadag på Vasas tvåspråkiga centralsjukhus. Under dagen fick personal, patienter och andra besökare ta del av utställnignar och föreläsningar. Temat för dagen var språk och bland annat erbjöds möjligheten att delta i ett roligt språktest där någon vinner en middag för två till en av stadens restauranger. Det blir spännande att se vem som vinner!

språkprogram

Tänään, eli ystävänpäivänä, järjestettiin Vaasan kaksikielisessä kesussairaalassa teemapäivä. Päivän aikana henkilökunta, potilaat ja muut vieraat saivat osallistua luentoihin ja tutustua eri kielimateriaaleihin. Päivän teema oli kielet ja murteet ja muun muassa tarjottiin mahdollisuus osallistua hauskaan kielitestiin. Testiin osallistujien kesken arvotaan ystävänpäiväillalinen kahdelle. Onpa jännä nähdä kuka sen voittaa!

 

simon_ventus

 

 

 

Simon Ventus, kommunikationsplanerare

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s