Maailmanmestari x2

Lotta-Wasström
Tänään alkavat Val di Fiemmen maailmanmestaruuskisat. Aiemmin tällä viikolla on järjestetty veteraanihiihdon maailmanmestaruuskisat. Näihin kisoihin osallistui Vaasan keskussairaalan koulutussunnittelija Lotta Wasström. Lotta voitti Italiassa sekä 10 km että 15 km hiihdot. Isot onnittelut!

Idag inleds världsmästerskapen i skidåkning i Val di Fiemme. Tidigare den här veckan arrangerades världsmästerskapen i veteranklassen. Vasa centralsjukhus utbildningsplanerare Lotta Wasström deltog i tävlingen i Italien och vann guld på sträckorna 10 och 15 kilometer. Stort grattis!

 

simon_ventus

 

 

 
Simon Ventus, kommunikationsplanerare

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s