Vårkänsla

Nu känner jag att våren är på kommande!

I morse när jag kom i jobb höll solen på att gå upp och himlen var riktigt vackert röd i öster. Nog är det ju en härlig tid när det börjar ljusna och dagarna blir längre! Vilken energi man får!

Det märks att det är sportlov, det var mycket mindre trafik på vägen och här på jobbet har vi också mindre personal.

Den nya intranetsidan och telefonkatalogen har vi inte fått ännu, men jag väntar med stor spänning på dem. Webskolningar är också på gång, bl.a eRecept, datasäkerhet och patientsäkerhet, den sistnämna fick jag klar igår! :)

Dagbok: Gjorde först lagerbeställningen på medicinska pkl. Gick sedan till dialysavdelningen. Blodproven för morgondagens patienter är beställda och limlapparna med patientens signum väntar på att limmas fast på rätt blodprovrör, dialysens skötare limmar fast dem. Tog även ut limlappar för blodprover som skulle tas idag. Efter att jag nu fått kaffe kommer jag att fortsätta med att skriva journaltexter som läkaren dikterat samt göra efterregistreringar anita_bengsefter det. Efter maten fortsätter jag på medicinska pkl på s.k. gastro-pkl, vad jag gör där berättar jag en annan gång :)

God fortsättning i väntan på våren!

Citat ur journaltext: Tycker att han kissar bra. Som en häst enligt egen utsago.

Anita Bengs, avd.sekreterare på dialysen och inremedicinska pkl

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s