Valoa kohti ja uusia asioitakin

Vaikka kuinka kevättää, tuntuu että talvi on hiipinyt luihin ja ytimiin jäädäkseen. Onneksi voi jo selkeästi huomata päivän pidentyneen ja auringonkin jo lämmittävän ihan mukavasti joten kevät ei voi olla oikeasti kovinkaan kaukana. Kuinka kaukana taas ovat psykiatrian puolella suunnitteilla olevat muutokset? Psykiatria elää tällä hetkellä muutoskautta, ainakin siis Vaasassa, jännittävää kaiken keskellä nähdä millä aikataululla kaikki toteutetaan, uutisia sulkemisista ja muista suunnitelmista pyörii jo osastoilla ja monet ovat alkaneet miettimään mitä tahtovat tulevaisuudessa tehdä ja pitääkö jo ruveta etsimään uutta työpaikkaa?

Paljon puhutaankin juuri työpaikkojen säilyvyydestä ja siitä, että kaikille riittää töitä. Itse teen tällä hetkellä työtä sijaisen kengissä ja se aiheuttaa omalla kohdallani epämääräisiä ja paikoin epämukavia tunteita, olen yrittänyt jatkaa työtäni normaaliin tapaan ja olla ajattelematta asiaa enempää mutta valintoja olisi tulevaisuudessa kuitenkin tehtävä. Ideoita tuntuu pyörivän paljon, informaation puutteessa ne vain kuulostavat hyvin vajanaisilta, hyviä ideoita on varmasti monia, aikataulullisesti kun vain osattaisiin pitää järki kädessä ja ymmärrettäisiin ettei kaikki vanha aina ole pahasta. Tällä hetkellä ku ny ei paljoo muu auta niin jäärähän orottelemahan ja jännittämähän notta mitä kaikkia vielä täälä tapahtuukaa. :)

Lähes aurinkoosin viikonloppu terveesin

miia_korpi Miia Korpi, mielenterveyshoitaja

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s