Mistä tunnet sä työkaverin

Aikaisemmissa työpaikoissani työkaverien määrän on pystynyt laskemaan yhden käden sormilla. Sairaalassa työskennellessä työkaverien määrän laskemiseen ei riitä vaikka ottaisi loput sormet ja kaikki varpaatkin mukaan laskutoimitukseen! Nimittäin vuonna 2011 henkilöstömäärä oli yli 2000.

On osastonsihteereitä, siivoojia, sairaanhoitajia, lääkäreitä, ravitsemusterapeutteja, kirurgeja, rakennusmiehiä, kielten opettajia, viestintäsuunnittelijoita, arkistotyöntekijöitä, fysioterapeutteja, välinehuoltajia, potilaskuljettajia… Vaikka lista on pitkä, niin se oli vain pintaraapaisu sairaalassa työskentelevien ihmisten ammattiryhmistä.

Tosiasiahan kuitenkin on, että kaikkia ei voi tuntea eikä kaikkien kanssa tiet edes kohtaa työnkuvan puitteissa.  Olisihan siinäkin urakka opetella yli 2000 ihmisen nimet! Jotkut kollegat tunnenkin vain puhelimen kautta äänen perusteella kun soitellaan työasioita puolin ja toisin. Voi olla, että olen heidät joskus jossain käytävällä tai vaikkapa ruokalassa nähnyt, mutta en vain osaa yhdistää oikeita ääniä oikeisiin kasvoihin.

Tällä hetkellä tuosta yli 2000 ihmisestä lähimpiin työkavereihini kuuluu yli 30 ihmistä eli varsin paljon sekin! Uusia tuttavuuksiakin löytää aina lisää erilaisissa yhteyksissä. Esimerkiksi nyt sairaalan SOME-ryhmän kautta opin tuntemaan taas monia uusia mukavia ihmisiä :)

 katjasaari

Ystävällisin terveisin
Katja Saari, osastonsihteeri

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s