Inred vårt stilla rum!

Nu behövs idéer för inredningen av det stilla rummet som är på kommande till sjukhuset. Kommentera detta blogginlägg med skapande förslag på fast och lös inredning, stort som smått. Konkreta tips är välkomna, men också tankar om rummets användningsmöjligheter. De kan i sin tur leda till praktiskt förverkligande.

Det stilla rummet vill förmedla att vården på vårt sjukhus är människonära och gäller människan som helhet. Detta rum är en konkret plats för anhöriga och besökare, naturligtvis för patienter samt för personalens behov att dra sig tillbaka för en kortare eller längre stund. Rummet skall ge ett utrymme för meditation, andakt, musik och avskildhet. Det skall vara öppet för alla som rör sig på sjukhuset. Genom placeringen nära akuten, intensiven och kommande övervakningen och hjärtstation är det centralt och lättillgängligt.

Låt skaparkraften flöda och gör din röst hörd genom en kommentar!

Rose-Maj Friman
sjukhuspräst

rose-maj_friman

2 reaktioner på ”Inred vårt stilla rum!

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s