Vaasan keskussairaalan avoimet työpaikat ovat nyt Facebookissa

Vaasan keskussairaalan työntekijäksi hakeutuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Facebook-sivullamme on nyt nimittäin mahdollista nähdä kaikki avoimet työpaikkamme ja myös hakea siihen kaikista sopivimpaan.

Työpaikat on sijoitettu Facebook-sivullamme Jobb | Työpaikat -nimiselle alasivulle. Alasivulla voi jättää hakemuksen tai vain selata kaikkia vapaana olevia paikkoja. Voi olla, että löydät juuri sinulle omimman paikan täältä Vaasasta.

ensihoitoVaasan keskussairaalassa työskentelee noin 2400 henkilöä eri aloilla potilaiden hoidon ja tukitoimintojen parissa. 1369 työntekijästä koostuva hoitohenkilökunta muodostaa sairaalan suurimman ammattiryhmän. Heistä 203 on lääkäreitä. Sairaala etsii jatkuvasti uusia työntekijöitä – mikset sinäkin liittyisi joukkoomme?

Suosittele työpaikka kaverille

Jos huomaat sivuillamme kaverillesi sopivan työpaikan, voit lähettää ilmoituksen paikasta suoraan hänelle. Työpaikkailmoituksiamme voi nimittäin nyt jakaa Facebookissa, lähettää sähköpostilla tai levittää LinkedInissä ja Twitterissä. Voit siis auttaa kaveriasi löytämään unelmatyön!

Keskussairaalassa työskentelee jo 2400 henkilöä. Ehkä myös sinä löydät paikan meiltä! Käy Facebook-sivullamme katsomassa, mikä paikka sopii sinulle parhaiten.

simon_ventus

Simon Ventus, kommunikationsplanerare

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s