Puhelinkäyttäytymisen ohjeet

Hallinto muuttaa toukokuun lopussa uusittuihin tiloihin ns. vanhaan sjukikseen. Olemme vähitellen siivonneet pois ajan saatossa kertynyttä, ehkä jo hieman aikansa elänyttä aineistoa vaikka me byrokraatithan mielellämme säästämme materiaalia ihan vaan ”kaiken varalta”.

Olemme kollegoideni kanssa ilmoittautuneet terveydenhuollon johdon sihteerien koulutuspäiville. Kun tänään aukaisimme edeltäjäni Nannen kurssiarkiston niin totesimme että eiköhän ole parasta perua koko osallistuminen kun meillä on A-luokan aineistoa jo ennestään… Esimerkkinä mainittakoon, että vuonna 1982 on sihteerien jatkokurssilla Suomen kaupunkiliiton kaupunkiopistossa käyty läpi puhelinkäyttäytymisen yleisohjeet, laitan teille linkin jotta voitte painaa nämä ohjeet mieliinne :)

http://issuu.com/vaasacentralhospital/docs/telephone_behaviour

Muistakaa siis aina painaa kuuloke korvaanne kiinni ja pitää puherasia suoraan suunne kohdalla :)

Kuulemiin!

Paula Granbacka

profiilikuva

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s