Vad får det lov att vara? / Mitä saisi olla?

Vad får det lov att vara?

Kaffe eller te? Språkcafé eller kanske en prepkurs inför språkprovet? Vårens språkkurstutbud har bestått av 12 olika språkkurser för olika yrkesgrupper. Nytt för i år är Språkcafé. Idén med Språkcaféet är att man lär sig språket genom att använda det med en eller flera modersmålstalare. I praktiken betyder denna idé att deltagarna hälften av tiden (30 min.) talar det andra inhemska språket och under den andra hälften av tiden sitt modersmål.  Språkcafé är ett trevligt sätt att höra och öva ett språk utan att delta i en formell språklektion och dessutom kan man umgås och avnjuta en kopp kaffe eller te.

kielikahvila_logo_pieni

Vad får det lov att vara? Behöver du eller din yrkesgrupp en språkkurs? I så fall kan du kontakta mig.

 

 

 

Mitä saisi olla?

Kahvia vai teetä? Kielikahvila vai kenties kielitutkintoon tähtäävä preppauskurssi? Tämän kevään kielikurssitarjonta on koostunut 12 eri ammattiryhmille suunnatusta kielikurssista. Tämän vuoden uutuutena on Kielikahvila. Kielikahvilassa kielen oppiminen tapahtuu yhden tai useamman kyseistä kieltä äidinkielenään puhuvan henkilön kanssa. Käytännössä tämä idea tarkoittaa sitä, että osallistujat puhuvat puolet ajasta (3o min.) toista kotimaista kieltä ja toiset puolet ajasta äidinkieltään. Kielikahvila on mukava tapa kuunnella ja harjoitella vierasta kieltä muiden osallistujien kanssa kahvi- tai teekupin äärellä, osallistumatta perinteiseen kielenopetukseen.

kielikahvila_logo_pieni

Mitä sinulle saisi olla? Tarvitsetko sinä tai ammattiryhmäsi kielikurssia? Siinä tapauksessa ota yhteyttä minuun.

 

 

 

 

Vårhälsningar / Kevätterveisin

AnnikaAnnika Backlund, språklärare/kieltenopettaja

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s