Sommarvärmen

Vi hade en fin Tyky-dag 17.5! Halva gänget var på bl.a bowling och resten for på kryssning till Umeå, ja faktiskt så lämnade en kvar på polikliniken för att jobba. Meningen med Tyky-dag är ju att vi skall hinna umgås tillsammans utanför själva arbetet och det fick vi, och sommarvärme fick vi på köpet som förgyllde vår tillvaro! Nu har vi också ganska varmt inomhus, åtminstone i vissa rum där inte ventilationen är optimal, men jag skall inte klaga, det är ju nog underbart med värme och vi skall njuta av den nu så länge den varar!!

I morgon torsdag och fredag är jag på en finskspråkig sekreterarskolning utanför huset.  Intressant att träffa andra kollegor som man kan byta tankar och erfarenheter med, så,  Ding Dong tills vi hörs nästa gång.

anita_bengs

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s