Nice Run och skolning

Nice Run

Medicinpinglorna

 

 

 

På onsdagen 5.6 deltog även vi i Nice Run med två grupper och stödde Rosa Bandet-kampanjen från Inremedicinska polikliniken. Tror att detta blev tredje året i rad som vi deltog. I fjol hade vi ett riktigt varmt väder, i år var det nog GANSKA varmt och som tur var så fick vi inte så många regndroppar på oss, våra tröjor blev nog våta, men inte av regn!!

Det såg riktigt frestande ut när vi sprang förbi glas med jordgubbar i men det var nog bara att springa vidare och ta sitt vattenglas och se glad ut, det var nog gott det också.  Skandinavian Hunks hade en uppiggande show för oss före starten, och vi verkade ju nog att gilla gilla dem för alla såg så glada ut :D

Lite kallt blev det sedan när vi satt och åt upp våra förtjänta pick-nick korgar på filtar som några i vår grupp hade tagit med sig för att sitta på.

Jag var nyligen på en tvådagars skolning till Björneborg, Yyteri. En mycket vacker plats och där träffade jag nya trevliga avdelningssekreterare  från Finland. Det gör alltid gott att åka på skolning, man får perspektiv på sitt eget arbete och man får ta del av hur andra jobbar och hur de har det på sina arbetsplatser.  Eftersom det var mycket positivt så åker jag gärna igen på nya skolningar när det yppar sig något intressant!

anita_bengs

Sommarhälsningar

Anita Bengs, avdelningssekreterare på dialysen och inremedicinska polikliniken

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s