Projekteja, juhannustansseja ja sulkuja, niistä on kesäkuu tehty

Aletaan olla taas tilanteessa jossa osastojen kesäsulut alkavat olla hyvinkin ajankohtaisia. Omalla kohdallani töitä on jäljellä vielä reilun viikon verran ja sitten alkaa kauan odotettu kesäloma. Osasto sulkee ovensa 1.7. ja on neljä viikkoa suljettuna.1

 

 

 

Kaikenlaista actionia on menossa mitä lähemmäs sulkua mennään.
Osastoa on siivoiltu kaikenlaisista turhista tavaroista ja papereista, itselläni on ollut projektina jo jonkun aikaa osaston vanhan tupakkahuoneen muuttaminen askartelutilaksi.
Huone sai eilen virallisen nimensä eli Taidekammari (Konstkammare).
2
Huoneen on tarkoitus jatkossa palvella niin potilaiden kuin henkilökunnan tarpeita. Huoneessa potilaat voivat käydä tahtoessaan maalaamassa, piirtämässä, askartelemassa tai vaikkapa kuuntelemassa musiikkia.
Itselläni on aikomuksena jatkaa askarteluryhmäni parissa kunhan vain lomista selvitään.

Huone on saanut uutta ilmettä pirteän värisillä seinämaalauksilla, joiden tarkoitus on tuoda hyvää mieltä ja piristystä. Täysin valmista ei vielä ole, koska osastomme on viettänyt aikaa myös sairaalan ulkopuolella, Sommarbossa 4 päivän ajan.

No mikä tämä Sommarbo sitten on? 4
Se on potilastukiyhdistyksen omistama huvila Gerbyn rannassa, joka tarjoaa mitä upeimmat puitteet potilaille nauttia merellisestä tunnelmasta, kalastellen, auringosta nauttien tai vaikkapa erilaisia kesäpelejä pelaillen. Onhan se hienoa meille hoitajilleki kun voi viettää työpäivänsä mökkeillen.
Seuraava leiri on tiedossa jo elokuussa, toivotaan että säät myös tällöin suosivat ja kaikki saavat nauttia kesän viimeisistä auringonsäteistä. Torstaina päästään porukalla nauttimaan jo perinteeksi muodostuneista Hutskin juhannustansseista niitä odotellessa.

Aurinkoisin kesäillan terkuin

miia_korpiMiia Korpi, Mielenterveyshoitaja

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s