Midsommar

????En kväll efter jobbet hade vi från polikliniken en trevlig picknick i Sandviksparken. Vi hade en sådan tur med vädret, det var riktigt varmt att sitta i gröngräset och njuta av mat,  kaffe och tårta. Lite lekar och gissningstävlingar hade vår nyutnämnda programkommitté också ordnat. På detta vis firade vi två arbetskamraters födelsedagar samt två sjukskötare som specialiserat sig till kliniska specialsjukskötare.  Vi bestämde att detta skall vi nog göra oftare, för alltid hittar man ngn orsak som man kan fira, eller så firar man ingenting, utan bara träffas och umgås!

WP_000303

På polikliniken fortsätter det väl som vanligt, fast lite omsättning med sjukskötare har det varit nu en tid. Till endo- och gent-mottagningen har vi fått nya sjukskötare, de är så välkomna! På sekreterarsidan har inget förändrats, fast mera borde vi nog vara för jobb, det finns det.

Nu närmar vi oss sommarens höjdpunkt, midsommaren. Vi är många som planerar att åka ut till våra villor/sommarstugor och ha gäster eller bara trevlig samvaro med familjen. På midsommaren skall man ju sola och bada och njuta av sommarvärmen, så vi får hoppas att vi får ett riktigt ljuvligt sommarväder. Många har som tradition att göra midsommarstänger, jag har nog någon gång gjort det också, men plockat 7 sorters blommor och satt dem under huvudkudden, det har jag nog prövat på. Då skall man ju drömma om sin kommande drömprins.

Trevlig midsommar allesammans!

anita_bengsAnita Bengs, avdelningssekreterare på dialysen och inremedicinska polikliniken

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s