Pieni suuri sana

Kiitos.
Älyttömän helppo sana. Joiltakin se tulee suusta automaattisesti, mutta joillekin sana tuntuu olevan häpeällinen lausua ääneen. Tämä pieni sana on siltikin aina hyvää mieltä herättävä, ja onneksi suurin osa meistä uskaltaa käyttää sitä. Nekin, joiden sanavarastosta tämä sana tuntuu puuttuvan, reagoivat kyllä, jos keskustelukumppani jättää kiitoksen lausumatta.
Maailmassa on tapana hyvin kärkkäästi kertoa, jos on tehnyt jotain väärin, mutta harvemmin muistetaan kiittää, jos on tehnyt jotain hyvää. Minä saan uskomattoman ison energiapiikin siitä, että saan kiitoksen hyvästä työstä, esimieheltä, työkaverilta, yhteistyökumppanilta tai asiakkaalta. Työ sujuu kuin siivillä (enkä edes juo Red Bullia =) ja intoni ja tarmoni palvella asiakkaita sinä päivänä on huipussaan. Kauniin kiitoksen jälkeen haluaa olla vieläkin parempi, ponnistaa vieläkin enemmän. Ei duunari tarvitse bonuksia tai lahjoja tuntevansa olevan hyödyllinen, pelkkä kiitos riittää mainiosti.
Muistetaan siis kiittää toisiamme hymyillen, pienistäkin asioista. Se voi kääntää jonkun huonon päivän parempaan eikä se todellakaan ole raskasta tai arvoa alentava teko.

Tack för ordet carina_jarvinen

Carina Järvinen
Puhelunvälittäjä

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s