Telefontiden

 

På gastropolikliniken där jag jobbar har vi telefontid alla vardagar från kl 13-14. Telefontiden kan verkligen vara rätt så intensiv, åtminstone i början av veckan, telefonen ringer hela tiden och man hinner knappt göra alla ändringar förrän den ringer igen. Våra kunder ringer och vill ändra sina tider, eller så har de frågor angående den kommande gastroskopi- eller kolonoskopiundersökningen. Många som ringer och ändrar sina tider gör det på grund av att de har någon inplanerad resa eller så är det något annat som de inte kan ändra på och det är ju nog helt förståeligt. Det kan ibland vara svårt att hitta en lämplig ledig tid som vi kan erbjuda i stället, utan den nya tiden blir ofta automatiskt framflyttad. På gastro-polikliniken är telefontiden en timme och jag tror ju nog att det är tillräckligt och att alla ändå slipper fram under den timmen. Ibland ringer kunder och annullerar den kommande undersökningen eftersom de mår bra och inte har besvär mera eller så är undersökningen redan gjord på den privata sidan.

Just nu håller vi på med ett intressant projekt på vår mottagning. Vi hoppas detta leder till förbättringar för både våra kunder och oss själva. Det är roligt att det inte hela tiden rullar på som i ett ekorrhjul.

God fortsättning på den varma höst/vintern.

anita_bengs3

 

 

 

 

Anita Bengs, avdelningssekreterare på inremedicinska polikliniken och dialysavdelningen

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s