Gott nytt år

This is the final countdown, sjöng Europe för ett antal år sen. Varenda år vid denna tidpunkt, börjar sången automatiskt spela i huvudet på mej. Men inte mej emot, låten är riktigt bra =)

Vid denna tidpunkt på året går tankarna oaktat bakåt, på året som gått, lika mycket som man spanar mot framtiden, på det oskrivna bladet som det nya året är. Det har hänt mycket både i det privata livet och på arbetsfronten. Det har varit sämre dar och det har varit bättre dar. Men en sak som är tydlig, vilket jag är nöjd med, är utvecklingen. Det har varit stora ändringar på båda fronterna. Jag har ställts mot utmaningar som jag inte skulle ha drömt om ett år tidigare. Utmaningar som tidvis nästan ställt mej på knä. Men med en åsnas envishet  har jag tacklat och bearbetat problemen som kommit i vägen, och skuffat mej själv och olika projekt framåt. Det är ju det livet handlar om, att driva olika projekt vidare. Går det inte en väg, så byt spår och prova en annan väg – men ge inte upp. Projtekten har vi runt oss hela tiden. Att köra till arbetet, utföra arbetsuppgifter, utveckla ideer till handling, att koka mat då vi kommer hem osv osv. Att inte ge upp är nyckelordet som jag kommer att ta med mej till nästa år också. För i år fick jag med mej så många värdefulla insikter, erfarenheter och gåvor, som gör att jag är starkare och modigare som människa, än jag var året förut. Detta gör att ser fram emot det nya oskrivna bladet, med nyfikenhet, glädje och med tillförsikt.

Adjö år 2013 och välkommen år 2014

Hälsningar från telefonist

Carina Järvinencarina_jarvinen

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s