Köavkortning och väntan på ljusare tider

WP_parkering

Såhär såg det ut på sjukhusets bilparkering en morgon, då vi ännu inte fått någon snö.

Mörkt när man kommer i jobb och mörkt när man far hem. Nog är det tröttsamt med detta mörker, men litet ljusare har det nog blivit och nu då vi äntligen fick lite snö blev det mycket trevligare. Man känner sej straxt mycket piggare och mycket roligare att jobba!

På gastropolikliniken har vi haft långa köer och nu har vi i några månaders tid avkortat köerna med att göra kolonoskopier (tjocktarmsundersökningar) några kvällar och lördagar i månaden. För att kunna utföra dessa undersökningar behövs ett team av personal, bl.a av läkare, sjukskötare, steriliseringspersonal, sjukvårdsbiträde och sekreterare. Köerna har nog kortats av, men de är nog ganska långa ännu, men vi fortsätter med köavkortningen så länge vi kan.  

Väntar på våren och ljusare tider!

anita_bengs3

Anita Bengs

avdelningssekreterare på inremedicinska polikliniken

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s