Päiväkirurgisen yksikön avajaiset

Perjantaina 7.3.2014 pidettiin päiväkirurgisen osaston avajaiset uudessa Y-rakennuksessa. Tilaisuuteen osallistui sekä kutsuvieraita kunnista, vanhoja työntekijöitä että talon väkeä. Osastonhoitaja Terhi Venäläinen (kuvassa) toivotti vieraat tervetulleeksi osaston työntekijöiden puolesta ja kiitti työntekijöitään jaksamisesta: pitkä suuunnitteluvaihe toteutettiin moniammatillisesti päivittäisen työn ohella.

Päikin avajaiset

Osastonhoitaja Terhi Venäläinen. Kuvaaja: Pasi Rinne.

Osastonylilääkäri Tuula Vuorialho kertoi päiväkirurgian historiasta Suomessa ja muistutti, että Vaasan keskussairaala on ollut ja on edelleen päiväkirurgian edelläkävijä. Tehokkaan tiimityöskentelyn ansiosta leikkaussalien vaihtoajat – joka tarkoittaa aikaa, jossa leikkaussali siivotaan ja potilas vaihdetaan – ovat meillä lyhyimmät Suomessa!

Päikin avajaiset

Kuvaaja: Pasi Rinne.

Odotamme jo innolla, että pääsemme hoitamaan potilaita uudella osastolla huhtikuun alussa!

camilla_bockelman

Camilla Böckelman

LT, kirurgian erikoistuva lääkäri

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s