VCS looks: Sari, avdelningsskötare | VKS looks: Sari, osastonhoitaja

sari_osastonhoitajavkslooks
”Min arbetsdress består av arbetsbyxor och en kortärmad arbetsskjorta. Då det är kallt tar jag på mig en långärmad jacka, då vi går till matsalen yttre vägen. Mina skor är rosa, min favoritfärg. Det viktigaste i arbetsmunderingen är bra skor. Arbetsklädseln ska vara skön, inte spänna någonstans. Jag skulle gärna använda mer färg.”

”Työasuni koostuu työhousuista ja lyhythihaisesta työpaidasta. Vain viileällä ilmalla puen pitkähihaisen takin, jos menemme ruokalaan pihan poikki. Kengät ovat vaalean-punaiset, joka on lempivärini. Työasussa tärkeintä ovat hyvät kengät. Työasun kuuluu olla mukava, ei liian kireä. Väriä voisi olla enemmän.”

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Hur klär sig skötare, hur klär sig läkare? Hur kan man skilja på en anstaltvårdare och en sekreterare? Och vilka är de som rör sig på sjukhuset i civilkläder? VCS looks avslöjar sjukhusets klädstilar!

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Miten pukeutuu hoitaja, miten lääkäri? Mistä erottaa sihteerin ja laitoshuoltajan? Entä ketkä kulkevat sairaalalla siviilivaatteissaan? VKS looks paljastaa sairaalan pukeutumistyylit!

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s