VCS looks: Jussi, öronläkare | VKS looks: Jussi, korvalääkäri

jussi-korvalääkärivkslooks

 

 

 

”Det är den vita rocken som skiljer oss läkare från de övriga anställda på sjukhuset. De gröna kläderna har vi på oss i operationssalen, så dem använder jag då jag utför olika ingrepp. Skorna är av en modell som lätt kan tvättas, vilket är bra med tanke på hygienen.”

”Valkoinen takki erottaa meidät lääkärit muista sairaalan työntekijöistä. Alla olevia vihreitä vaatteita käytetään leikkaussalissa, eli niitä pidän päällä kun tehdään erilaisia toimenpiteitä. Kengät ovat helposti pestävää mallia, mikä on hyvä hygienian kannalta.”

 

 

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Hur klär sig skötare, hur klär sig läkare? Hur kan man skilja på en anstaltvårdare och en sekreterare? Och vilka är de som rör sig på sjukhuset i civilkläder? VCS looks avslöjar sjukhusets klädstilar!

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Miten pukeutuu hoitaja, miten lääkäri? Mistä erottaa sihteerin ja laitoshuoltajan? Entä ketkä kulkevat sairaalalla siviilivaatteissaan? VKS looks paljastaa sairaalan pukeutumistyylit!

En reaktion på ”VCS looks: Jussi, öronläkare | VKS looks: Jussi, korvalääkäri

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s