VCS looks: stafetter Sebastian och John | VKS looks: lähetit Sebastian ja John

sebastian&john-pienivkslooks

”Stafetterna har bland annat hand om postgången mellan avdelningarna. Vårt viktigaste färdmedel är sparkbräde, men vi rör oss också mycket till fots under dagen. Sjukhuset tillhandahåller t-skjortor, munkjackor och fleece-jackor, men det är frivilligt att använda dem. Vanligtvis fungerar joggingbyxorna bra, men på grund av det varma vädret borde vi nog gå och köpa shorts.”

”Lähetit huolehtivat muun muassa postin kuljettamisesta osastolta toiselle. Tärkein kulkuneuvomme on potkulauta, mutta päivän aikana kuljemme paljon myös jalan. Käytössämme on sairaalan puolesta huppari, t-paita ja fleecetakki, mutta niiden käyttö on vapaaehtoista. Kesähelteillä pukeutuminen on rentoa. Yleensä verkkarit toimivat parhaiten, mutta kuuman sään vuoksi olisi parempi lähteä shortsikaupoille.”

 

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Hur klär sig skötare, hur klär sig läkare? Hur kan man skilja på en anstaltvårdare och en sekreterare? Och vilka är de som rör sig på sjukhuset i civilkläder? VCS looks avslöjar sjukhusets klädstilar!

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Miten pukeutuu hoitaja, miten lääkäri? Mistä erottaa sihteerin ja laitoshuoltajan? Entä ketkä kulkevat sairaalalla siviilivaatteissaan? VKS looks paljastaa sairaalan pukeutumistyylit!

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s