VCS looks: stafetter Milla och Viktor | VKS looks: lähetit Milla ja Viktor

vkslooks

”Vi stafetter som jobbar i laboratoriet urskiljer oss från andra stafetter tack vare våra vita arbetskläder. Också innehållet i våra transportkärror är lite annorlunda. Bra skor är det viktigaste för oss eftersom vi rör på oss ganska mycket under arbetsdagen. Dåliga skor straffar sig direkt, så det är värt att satsa på ett par bra sandaler.”

”Laboratoriossa työskentelevät lähetit erottaa muista läheteistä valkoisista työasuista. Myös kuljetuskärrymme sisältö on hieman erilainen. Laboratorion läheteille hyvät kengät ovat erityisen tärkeä osa työasua, sillä työpäiviimme kuuluu melko paljon kävelyä. Huonot kengät alkavat nopeasti hiertää jalkoja, joten esimerkiksi hyviin sandaaleihin kannattaa panostaa.”

 

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Hur klär sig skötare, hur klär sig läkare? Hur kan man skilja på en anstaltvårdare och en sekreterare? Och vilka är de som rör sig på sjukhuset i civilkläder? VCS looks avslöjar sjukhusets klädstilar!

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Miten pukeutuu hoitaja, miten lääkäri? Mistä erottaa sihteerin ja laitoshuoltajan? Entä ketkä kulkevat sairaalalla siviilivaatteissaan? VKS looks paljastaa sairaalan pukeutumistyylit!

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s