VCS looks: kosthållsarbetare Teemu, Minna och Päivi | VKS looks: ravitsemistyöntekijät Teemu, Minna ja Päivi

vkslooks

”Vår vita arbetsklädsel kröns av en skyddsmössa som vi ovillkorligen måste använda på grund av att vi hanterar mat i vårt arbete. Byxbenen är långa, men då det är hett kan vi ibland kavla upp dem eftersom temperaturen i köket kan stiga upp till 30 grader. Vi måste ha bra skor. Det bästa alternativet är täta skor för de skyddar fötterna om man råkar få exempelvis het mat eller vätska på dem.”

”Valkoisen työasumme kruunaa suojamyssy, jonka käyttö on ehdotonta ruoan käsittelyn vuoksi. Työhousujemme lahkeet ovat pitkät, mutta helteellä saatamme kääriä niitä, sillä keittiössä lämpötila saattaa nousta 30 asteeseen. Kenkien on oltava hyvät. Paras vaihtoehto on umpinaiset kengät, sillä ne suojaavat jalkoja, jos niille putoaa esimerkiksi kuumaa ruokaa tai nesteitä.”

 

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Hur klär sig skötare, hur klär sig läkare? Hur kan man skilja på en anstaltvårdare och en sekreterare? Och vilka är de som rör sig på sjukhuset i civilkläder? VCS looks avslöjar sjukhusets klädstilar!

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Miten pukeutuu hoitaja, miten lääkäri? Mistä erottaa sihteerin ja laitoshuoltajan? Entä ketkä kulkevat sairaalalla siviilivaatteissaan? VKS looks paljastaa sairaalan pukeutumistyylit!

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s