VCS looks: Jesse, vaktmästare | VKS looks: Jesse, vahtimestari

vkslooks

”Vi vaktmästare är de enda i personalen som använder blåa skjortor. Vanligtvis hör det också en slips till helheten. Vi har alltid med oss VIRVE-telefonen, som jag för tillfället bär på min axel. I våra svarta arbetsbyxor finns fickor, som passligt rymmer t.ex. nyckelknippan. I skoväg använder vi allt från skyddsskor till sandaler.”

”Me vahtimestarit olemme ainoita, jotka käyttävät sinistä kauluspaitaa. Yleensä kokonaisuuteen kuuluu myös kravatti. Mukanamme kulkee muun muassa VIRVE-puhelin, joka minulla on tällä hetkellä olallani. Mustissa työhousuissamme on reisitaskut, joihin esimerkiksi avainnippumme kätevästi mahtuvat. Kenkien käyttö vaihtelee turvajalkineista sandaaleihin.”

 

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Hur klär sig skötare, hur klär sig läkare? Hur kan man skilja på en anstaltvårdare och en sekreterare? Och vilka är de som rör sig på sjukhuset i civilkläder? VCS looks avslöjar sjukhusets klädstilar!

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Miten pukeutuu hoitaja, miten lääkäri? Mistä erottaa sihteerin ja laitoshuoltajan? Entä ketkä kulkevat sairaalalla siviilivaatteissaan? VKS looks paljastaa sairaalan pukeutumistyylit!

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s