VCS looks: Katja, näringsterapeut | VKS looks: Katja, ravitsemusterapeutti

vkslooks_katjavkslooks

”Mestadels består mitt jobb av poliklinikarbete, men när jag rör mig på avdelningen använder jag den vita rocken som skydd. På min egen mottagning utför jag knappt några undersökningar, så här behöver jag ingen rock.

Som gåva fick jag en gång en stor hög med olika sommarstrumpor och sedan dess har jag börjat använda omaka strumpor. Jag tänkte att barnpatienterna skulle vara de första att upptäcka mina speciella strumpor, men mest kommentarer har jag faktiskt fått av arbetskamraterna.”

 

”Osastolla käytetään valkoista takkia suojautumisen vuoksi, mutta suurin osa työstäni tapahtuu poliklinikalla. Omalla vastaanotollani en juurikaan tutki ihmisiä, joten täällä en tarvitse takkia.”

Sain kerran lahjaksi ison pinon erilaisia kesäsukkia, ja siitä lähtien olen pukenut jalkaani eriparisukat. Ajattelin, että lapsipotilaat huomaisivat erikoiset sukkavalintani ensimmäisenä, mutta saankin eniten kommentteja työkavereilta!”

 

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Hur klär sig skötare, hur klär sig läkare? Hur kan man skilja på en anstaltvårdare och en sekreterare? Och vilka är de som rör sig på sjukhuset i civilkläder? VCS looks avslöjar sjukhusets klädstilar!

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Miten pukeutuu hoitaja, miten lääkäri? Mistä erottaa sihteerin ja laitoshuoltajan? Entä ketkä kulkevat sairaalalla siviilivaatteissaan? VKS looks paljastaa sairaalan pukeutumistyylit!

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s