VCS looks: Elina, sjukskötare | VKS looks: Elina, sairaanhoitaja

vkslooks

”Vår arbetsklädsel här på psykiatrin, med undantag av personalen inom öppenvården, består av blå byxor och en blå väst. Västen använder vi av säkerhetsskäl, för i en hotfull situation kan man snabbt få av sig den. I vårt arbete använder vi egna skor. Idag har jag skor som jag fått låna av min syster.”

”Meillä psykiatrialla avopuolta lukuun ottamatta työasuun kuuluu siniset housut ja sininen liivi. Liiviä käytämme turvallisuussyistä, sillä uhkatilanteessa siitä pääsee nopeasti eroon. Käytämme työssämme omia kenkiä. Tänään minulla on jalassa lainakengät siskoltani.”

 

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Hur klär sig skötare, hur klär sig läkare? Hur kan man skilja på en anstaltvårdare och en sekreterare? Och vilka är de som rör sig på sjukhuset i civilkläder? VCS looks avslöjar sjukhusets klädstilar!

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Miten pukeutuu hoitaja, miten lääkäri? Mistä erottaa sihteerin ja laitoshuoltajan? Entä ketkä kulkevat sairaalalla siviilivaatteissaan? VKS looks paljastaa sairaalan pukeutumistyylit!

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s