VCS looks: Marja, kaféarbetare | VKS looks: Marja, kahvilatyöntekijä

vkslooks

”I kantinen är det mycket viktigt att hålla en bra hygien i arbetet eftersom vi dagligen är i kontakt med många olika livsmedel. Vi använder t.ex. skyddsmössor, förkläden och gummihandskar för att främja ett hygieniskt arbetssätt. Dessutom använder vi alltid skilda arbetskläder i arbetet. Vi använder heller inte några smycken förutom armbandsklockor.”

”Kanttiinissa työskennellessä hygieniasta huolehtiminen on ensisijaisen tärkeää, sillä olemme päivän aikana tekemisissä monien eri ruoka-aineiden kanssa. Suojautumiseen käytämme esimerkiksi suojamyssyä, essua ja kumihanskoja. Vaihdamme työpäivän ajaksi aina erikseen työvaatteet. Koruja emme käytä rannekelloa lukuun ottamatta.”

 

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Hur klär sig skötare, hur klär sig läkare? Hur kan man skilja på en anstaltvårdare och en sekreterare? Och vilka är de som rör sig på sjukhuset i civilkläder? VCS looks avslöjar sjukhusets klädstilar!

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Miten pukeutuu hoitaja, miten lääkäri? Mistä erottaa sihteerin ja laitoshuoltajan? Entä ketkä kulkevat sairaalalla siviilivaatteissaan? VKS looks paljastaa sairaalan pukeutumistyylit!

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s