Potilasyhdistykset mukana sairaalan asiakastyössä

Lena_Osterholm_potilasjarjestot

– Potilasyhdistysten edustajat ovat tavattavissa omassa huoneessaan palvelupisteellä, kertoo suunnittelija Lena Österholm.

Vaasan keskussairaalaan 28.10. avattavalla palvelupisteellä on mahdollista tavata kahden potilasasiamiehen ja terveydenhuollon ammattilaisen lisäksi potilasyhdistysten edustajia. Yhdistykset pystyvät antamaan tarkempaa informaatiota esimerkiksi yksittäisistä sairauksista.

– Lisäksi asiakkaat voivat saada potilasyhdistyksiltä tietoa ajankohtaisista tapahtumista, sanoo suunnittelija Lena Österholm.

Palvelupisteellä voi tavata yhteensä seitsemän eri potilasyhdistyksen edustajia. Mukana olevat yhdistykset ovat Pohjanmaan lihastautiyhdistys, Pohjanmaan syöpäyhdistys, Vaasan kuurojen yhdistys, Vaasan seudun hengitysyhdistys, Vaasan seudun munuais- ja maksayhdistys, Vaasan seudun psoriasisyhdistys ja DUV i Vasanejden. Potilasyhdistysten paikallaoloaikoja voi tiedustella palvelupisteeltä.

Palvelupisteellä toimivat potilasyhdistykset esittäytyvät yhdessä Vaasan sairaanhoitopiirin alueen potilasjärjestöjen kanssa 28.10. Esittäytymistilaisuus on osa vuosittain järjestettävää Sairaalapäivää. Järjestöt esittelevät toimintaansa kello 9–11 sairaalan pääaulassa. Aikaisempinakin vuosina suositun Sairaalapäivän teemana on tänä vuonna asiakastyön laadun parantaminen yhteistyön keinoin.

TEKSTI & KUVA: Mia-Mari Lähteenmäki

2 reaktioner på ”Potilasyhdistykset mukana sairaalan asiakastyössä

  1. Vaasan Seudun Kilpirauhasyhdistys ry oli myös ilmoittautunut osallistuvan sairaalapäivän tapahtumaan.
    Ulla Slama, puh joht

    • Hei Ulla, ja kiitos osallistumisesta Sairaalapäivään. Mukavaa, että myös Vaasan Seudun Kilpirauhasyhdistys oli mukana. Tekstissä erikseen luetellut potilasjärjestöt ovat Sairaalapäivän lisäksi mukana keskussairaalan palvelupisteen toiminnassa.
      Mia-Mari Lähteenmäki, viestintäharjoittelija

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s