VCS looks: Heikki, VVS-tekniker | VKS looks: Heikki, LVI-teknikko

vkslooks

”En serviceman klär sig efter vädret. På fötterna har vi alltid skyddsskor för arbetssäkerheten. Vi har massor av fickor i våra arbetskläder och nycklar har vi lika många som Sankte Per. Jag är mycket nöjd med våra arbetskläder, eftersom vi har passande kläder för alla väder.”

”Huoltomies pukeutuu sään mukaan. Jaloissamme on kuitenkin aina turvakengät työturvallisuuden vuoksi. Työvaatteissamme riittää taskuja, ja avaimiakin löytyy kuin Pyhältä Pietarilta. Olen erittäin tyytyväinen työvaatetilanteeseemme, sillä sopivia varusteita kyllä löytyy säälle kuin säälle.”

 

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Hur klär sig skötare, hur klär sig läkare? Hur kan man skilja på en anstaltvårdare och en sekreterare? Och vilka är de som rör sig på sjukhuset i civilkläder? VCS looks avslöjar sjukhusets klädstilar!

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Miten pukeutuu hoitaja, miten lääkäri? Mistä erottaa sihteerin ja laitoshuoltajan? Entä ketkä kulkevat sairaalalla siviilivaatteissaan? VKS looks paljastaa sairaalan pukeutumistyylit!

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s