Carpe diem

carpediem
Yllättävä tilanne tapahtui kun saavuin töihin tänään. Se oli semmoinen pysäyttävä hetki. Kävelin mäkeä ylös parkkipaikalta työpisteeseeni, kun vastaani tuli liitäen iso lintu. En tiedä mikä lintu se oli. Oliko se haukka vai pöllö, tai kenties joku muu siivekäs.

Hetki oli pysäyttävä ja vaikuttava. Se lensi pääni korkeudella hyvin läheltä ohi, jatkoi matkaansa ja käänsi nurkan taakse parkkipaikalle. Minä seisoin paikallani ja katsoin linnun perään, jopa sen jälkeen kun se oli häipynyt näkyvistä. Tuli semmoinen tunne, että tartu tähän hetkeen. Tämä ei toistu eikä moni ole vastaavaa kokenut.

Tämä hetki pisti miettimään, mitä tämä päivä tuo tullessaan, mitä jännittävää vielä tapahtuu. Keskussairaalassa on viime aikoina ollut suuria muutoksia ja se tuo haasteita. Joka päivä on uusi, ja tuo uusia kokemuksia ja uutta oppia.

Kysymykset ja ongelmat on tehty ratkottavaksi.

Tapaan sanoa, että se päivä, jona en opi mitään, on turha päivä. Nyt talon muutoksien myötä ei tarvitse pelätä etten oppisi jotain uutta joka päivä. Tykkään haasteista ja otan ne innolla vastaan.

Kysymykset ja ongelmat on tehty ratkottavaksi. Kun tehtävä on suoritettu onnistuneesti, on hyvä olo. Jos pystyisin haastamaan itseni työssä niin kuin vapaa-aikana, ja ottaa jokaisen tilanteen vastaan kuin tuon linnun, tarttumaan hetkeen, niin olisin onnellisessa tilassa. Tähän en pysty, en osaa. Mutta yritän kovasti elää juuri tässä hetkessä ja ottaa positiivisesti vastaan mitä eteen tulee. Ne päivät ja hetket kun tähän pystyn, koen olevani onnellisempi ja parempi työssäni asiakaspalvelussa.

carina_jarvinen

 

 

Toivottaa

Carina Järvinen

puhelinvaihteenhoitaja

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s