VCS looks: Hanna, sjukskötare | VKS looks: Hanna, sairaanhoitaja

vkslooks

”På barnpsykiatrin har vi möjlighet att använda arbetskläder som består av bland annat en blå väst och en vit t-skjorta. Men i praktiken använder många av oss egna kläder. Jag försöker föregå med ett gott exempel med mina kläder. Det här betyder att jag till exempel beaktar väder och dagens program. Vi bär alltid på en larmknapp för att vi vid behov ska kunna kalla på hjälp.”

”Lastenpsykiatrialla meidän on mahdollista käyttää työasua, johon kuuluu muun muassa sininen liivi ja valkoinen t-paita. Käytännössä kuitenkin monet meistä käyttävät omia vaatteita. Pyrin omalla pukeutumisellani olemaan esimerkkinä lapsille. Pukeutumisessa pitää ottaa huomioon esimerkiksi sää ja päivän ohjelma. Mukanamme kulkee hälytysnappi, jonka avulla voimme nopeasti ilmoittaa avun tarpeesta.”

 

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Hur klär sig skötare, hur klär sig läkare? Hur kan man skilja på en anstaltvårdare och en sekreterare? Och vilka är de som rör sig på sjukhuset i civilkläder? VCS looks avslöjar sjukhusets klädstilar!

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Miten pukeutuu hoitaja, miten lääkäri? Mistä erottaa sihteerin ja laitoshuoltajan? Entä ketkä kulkevat sairaalalla siviilivaatteissaan? VKS looks paljastaa sairaalan pukeutumistyylit!

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s