Julkalender: lucka 1 | Joulukalenteri: luukku 1

Joulukalenteri_joulukorttien_postitus_blogi

Väntan på julen har börjat! Även i år kan du följa med centralsjukhusets julförberedelser i form av en julkalender, där vi ända fram till julafton avslöjar roliga detaljer om sjukhuset och framförallt om julen på sjukhuset. Den första luckan öppnas nu!

Arbetet med att posta centralsjukhusets julkort är i full gång. Årligen sänder sjukhuset cirka 170 julkort. Julkorten sänds bland annat till samarbetsparter, medlemmarna i distriktets fullmäktige och styrelse samt nämnden för minoritetsspråket, sjukvårdsdistriktets medlemskommuner, revisionsnämnden och kundrådet. Sjukhuset tackar sina samarbetsparter för det gångna året!


Joulunodotus on alkanut! Pääset jälleen seuraamaan keskussairaalan jouluvalmisteluita joulukalenterin muodossa, sillä kerromme jouluaattoon saakka joka päivä hauskoja yksityiskohtia sairaalasta ja sairaalan joulusta. Ensimmäinen luukku aukeaa nyt!

Keskussairaalan joulukorttien postitusurakka on käynnissä. Sairaalalta lähetetään vuosittain noin 170 joulukorttia. Joulukortteja lähetetään muun muassa yhteistyökumppaneille, valtuuston ja hallituksen jäsenille, vähemmistökielisen valtuuston jäsenille, sairaanhoitopiirin jäsenkunnille, tarkastuslautakunnalle ja asiakasraadille. Sairaala kiittää yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta!

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s