Julkalender: lucka 5 | Joulukalenteri: luukku 5

joulukalenteri_grafiikka_5joulukalenteri_legot_blogi3ABB och Strömberg Park har tillsammans donerat en enorm mängd lego-leksaker till centralsjukhusets barnavdelning – allt för att glädja de små så här i juletider. Syftet med donationen, som koordinerades av Lastenklinikoiden Kummit ry, var att hedra det viktiga arbete som görs för barn. Samtidigt är tanken att göra sjukhusvistelsen så behaglig som möjligt för de små patienterna. På bilden tas donationen emot av barnavdelningens avdelningsskötare Jaana Ahola samt överläkare Tarja Holm.


Keskussairaalan lastenosasto sai ABB:n ja Strömberg Parkin yhteislahjoituksena huiman määrän legoja, jotka riemastuttavat pieniä potilaita erityisesti joulun alla. Kyseessä on Lastenklinikoiden Kummit ry:n kautta tehty lahjoitus, jolla halutaan kunnioittaa lasten eteen tehdyn työn tärkeyttä. Samalla halutaan muistaa pieniä potilaita, jotta lasten sairaalassaolo tuntuisi mahdollisimman miellyttävältä. Kuvassa lahjoitusta ottavat vastaan lastenosaston osastonhoitaja Jaana Ahola sekä ylilääkäri Tarja Holm.

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s