Julkalender: lucka 14 | Joulukalenteri: luukku 14

joulukalenteri_grafiikka_14Joulukalenteri_joulukuusi_Pia_blogi
Vid sjukhusets huvudentré kan nu en ståtlig gran beskådas, som kläddes i torsdags. Granen och julgransbelysningen finns att beundra framför sjukhusets infodisk. På bilden servicerådgivare Pia Lund från centralsjukhusets servicepunkt som är hänförd av julgransprydnaderna.

Vid servicepunkten, i huvudbyggnadens första våning, får du råd och stöd av vårdutbildade personer, patientombudsmän och patientföreningar verksamma i Vasa sjukvårdsdistrikts område. Under julen håller servicepunktens personal julledigt och därför har servicepunkten stängt 22.12.2014–6.1.2015. Servicepunkten öppnar igen efter trettondagen.


Sairaalan pääaulassa komeilee tämänvuotinen joulukuusi, joka koristeltiin viime torstaina. Kuusta ja sen kynttilöitä pääset ihastelemaan sairaalan infopisteen edessä. Kuvassa on kuusen koristelusta innostunut Pia Lund, joka työskentelee palveluneuvojana keskussairaalan palvelupisteellä.

Päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevalta palvelupisteeltä saat neuvontaa ja tukea terveydenhuollon ammattilaisilta, potilasasiamiehiltä ja Vaasan alueella toimivilta potilasyhdistyksiltä. Joulunaikaan palvelupiste lomailee, ja on siis suljettuna 22.12.2014.–6.1.2015, mutta aukeaa taas loppiaisen jälkeen.

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s