VCS looks: Rauli, överkemist | VKS looks: Rauli, ylikemisti

vkslooks

”De vita skyddsjackor som används av kemister liknar de som läkare använder. Jackan skyddar kläderna och har dessutom behändiga fickor där jag förvarar min telefon och pennor. Under jackan använder jag mina egna kläder, och i allmänhet använder jag mörka färger för jag trivs bäst i dem. På arbetet använder jag inneskor som är luftiga, bekväma och lättskötta.”

”Kemistien käyttämät valkoiset suojatakit ovat samanlaisia kuin lääkäreiden käyttämät. Takki suojaa vaatteita, ja siinä on kätevät taskut, joissa kuljetan esimerkiksi puhelinta ja kyniä. Takin alla pidän omia vaatteita, ja yleensä suosin pukeutumisessani tummaa väriä, koska viihdyn siinä parhaiten. Käytän töissä sisäkenkiä, jotka ovat ilmavat ja helppohoitoiset.”

 

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Hur klär sig skötare, hur klär sig läkare? Hur kan man skilja på en anstaltvårdare och en sekreterare? Och vilka är de som rör sig på sjukhuset i civilkläder? VCS looks avslöjar sjukhusets klädstilar!

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Miten pukeutuu hoitaja, miten lääkäri? Mistä erottaa sihteerin ja laitoshuoltajan? Entä ketkä kulkevat sairaalalla siviilivaatteissaan? VKS looks paljastaa sairaalan pukeutumistyylit!

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s