VCS looks: Alex, stafett | VKS looks: Alex, lähetti

vkslooksAlex työskentelee Vaasan keskussairaalan potilasarkistossa

”Jag jobbar i patientjournalarkivet och det betyder att jag ständigt rör mig från en plats till en annan. Det är därför avgörande att ha bra och bekväma skor. Jag använder mina egna kläder i arbetet för det är enklast så, men man kan nog få arbetskläder av sjukhuset. Min namnskylt är en viktig del av min arbetsklädsel, så andra vet att jag hör till personalen.”

”Työskentelen potilasasiakirja-arkistossa, ja työssäni pitää kävellä jatkuvasti paikasta toiseen. Hyvät ja mukavat kengät ovat siis tärkeät. Pukeudun töissä omiin vaatteisiini, koska se on minulle helpointa, mutta sairaalaltakin olisi mahdollista saada työvaatteet. Nimikylttini on tärkeä osa vaatetusta, sillä siitä minut tunnistaa sairaalan työntekijäksi.”

 

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Personalen vid Vasa centralsjukhus består redan av över 2 400 sakkunniga från många olika branscher. Kunde du bli en av oss? Bekanta dig med vår rekryteringssida: www.vasacentralsjukhus.fi/rekrytering

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Vaasan keskussairaalassa työskentelee jo yli 2 400 eri alojen ammattilaista. Voisiko sinustakin tulla yksi meistä? Käy tutustumassa rekrytointisivuumme: www.vaasankeskussairaala.fi/rekrytointi

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s