VCS looks: Pontus, målare | VKS looks: Pontus, maalari

vkslooks

”Vi målare som arbetar inom fastighetsservicen kan kännas igen på våra gula skjortor, målarbyxor och -skor. Då jag arbetar inomhus klarar jag mig med en t-skjorta, men utomhus behöver man ofta en fleece och jacka.”

”Kiinteistöhuollossa työskentelevät maalarit tunnistaa sairaalalla keltaisesta paidasta, maalarinhousuista ja -kengistä. Sisällä työskennellessä pärjään t-paidalla, mutta ulkotöissä liivi, fleecepusero ja takki ovat useimmiten tarpeen.”

 

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Personalen vid Vasa centralsjukhus består redan av över 2 400 sakkunniga från många olika branscher. Kunde du bli en av oss? Bekanta dig med vår rekryteringssida: www.vasacentralsjukhus.fi/rekrytering

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Vaasan keskussairaalassa työskentelee jo yli 2 400 eri alojen ammattilaista. Voisiko sinustakin tulla yksi meistä? Käy tutustumassa rekrytointisivuumme: www.vaasankeskussairaala.fi/rekrytointi

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s