VCS looks: Mia och Anni, medicinekandidater | VKS looks: Mia ja Anni, lääketieteen kandidaatit

vkslooksVKS_looks_Mia_ja_Anni_blogi
”Under arbetsdagen klär vi oss i en vit läkarrock och blå eller blågröna arbetsskjortor och -byxor. Färgerna på våra kläder betyder inget speciellt när det gäller oss kandidater, i jämförelse med läkarna och vårdpersonalen – vi väljer vår klädsel bara enligt storlek. På fötterna har vi inneskor och just nu är sådana här lädersandaler med rem populära. Om man har långt hår är det viktigt att sätta upp det under arbetsdagen.”

”Käytämme työpäivinä valkoista lääkärintakkia ja sen alla joko sinistä tai sinivihreää asua. Väreillä ei kuitenkaan kandidaattien pukeutumisessa ole merkityseroa, vaan valitsemme vaatteet sopivan koon mukaan. Käytämme sisäkenkiä, ja juuri nyt tällaiset nahkaiset remmisandaalit ovat suosittuja. Tärkeää on, että pitkät hiukset pidetään työpäivän aikana kiinni.”

 

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Personalen vid Vasa centralsjukhus består redan av över 2 400 sakkunniga från många olika branscher. Kunde du bli en av oss? Bekanta dig med vår rekryteringssida: www.vasacentralsjukhus.fi/rekrytering

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Vaasan keskussairaalassa työskentelee jo yli 2 400 eri alojen ammattilaista. Voisiko sinustakin tulla yksi meistä? Käy tutustumassa rekrytointisivuumme: www.vaasankeskussairaala.fi/rekrytointi

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s