VCS looks: Kirsi, byråsekreterare| VKS looks: Kirsi, toimistosihteeri

vkslooksVKS_looks_kirsi_blogi

”Vi byråsekreterare använder våra civilkläder på jobbet, så jag får klä mig enligt min egen stil. Det viktigaste med tanke på klädseln i mitt arbete är att kläderna är prydliga och bekväma. Det samma gäller skorna. Jag har nu börjar stå mera i mitt arbete efter att jag fick ett elektriskt arbetsbord, som lätt kan höjas och sänkas efter behov. Bekväma skor blir då ännu viktigare eftersom fötterna blir trötta om man står i dåliga skor hela dagen.”

”Toimistosihteerit käyttävät töissä omia vaatteitaan, joten saan pukeutua oman tyylini mukaan. Mielestäni toimistopukeutumisessa tärkeintä on vaatteiden siisteys ja mukavuus. Sama pätee myös kenkiin. Olen alkanut tehdä töitä seisten, kun sain sähköisen työpöydän, jonka korkeutta voi muuttaa. Seistessä kenkien mukavuudella on erityistä merkitystä, sillä jalat väsyvät huonoissa kengissä.”

 

I VCS looks-serien presenterar centralsjukhusets personal sina arbetskläder. Personalen vid Vasa centralsjukhus består redan av över 2 400 sakkunniga från många olika branscher. Kunde du bli en av oss? Bekanta dig med vår rekryteringssida: www.vasacentralsjukhus.fi/rekrytering

VKS looks -sarjassa keskussairaalan työntekijät esittelevät työasujaan. Vaasan keskussairaalassa työskentelee jo yli 2 400 eri alojen ammattilaista. Voisiko sinustakin tulla yksi meistä? Käy tutustumassa rekrytointisivuumme: www.vaasankeskussairaala.fi/rekrytointi

Kommentera/Kommentoi

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s